Manibus Validius Group Oy:n omistukseen

Kotimainen Validius Group Oy vahvistaa asemaansa valtakunnallisena laskutus-, perintä- ja laskurahoituspalveluja tarjoavana toimijana ostamalla Joensuussa toimivan Joen JK Oy:n liiketoiminnan.

Joen JK jatkaa toimintaa Joensuussa Validius Group Oy:n omistuksessa vahvalla paikallisella profiililla. Kaupalla osapuolet tuovat Validius Group Oy:n luomaan innovatiiviseen palvelualustaan perustuvat saatavan elinkaaren hallintaan tähtäävät palvelut Joen JK:n nykyisten ja tulevien asiakkaiden ulottuville. Joen JK Oy:n  toimitusjohtaja Jyrki Hartikainen siirtyy Validius Group Oy:n palvelukseen ja toimii jatkossakin Joensuussa toiminnan keskeisenä yhteishenkilönä.

”Olen erityisen mielissäni siitä, että voimme kaupan myötä tarjota Joensuulaisille yrittäjille joukon uusia palveluja laskutuksen, perinnän ja laskurahoituksen saralla. Pystymme vahvalla kotimaisella järjestelmäosaamisella ja asiantuntevalla asiakaspalvelulla vapauttamaan toimeksiantaja- asiakkaittemme resursseja ja samalla tehokkaasti haastamaan ulkomaiset perintäalan kilpailijamme” Validius Group Oy:n toimitusjohtaja varatuomari Joakim Donner toteaa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tehtyyn kauppaan. Toimintamme Joensuussa kasvaa ja pystymme uudella palvelualustalla ja uusilla palveluilla entistä kokonaisvaltaisemmin palvelemaan Itä-Suomen ja erityisesti Joensuun talousalueen asiakkaita. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme joustavasti kaikki laskun elinkaaripalvelut” Joen JK:n johtaja Jyrki Hartikainen sanoo.

Validius Group Oy on valtakunnallisesti toimiva laskun elinkaaripalveluja tarjoava yritys jonka toiminta perustuu innovatiiviseen teknologiseen alustaan. Validiuksen toimintamalli ja ensiluokkainen arvolupaus pohjautuu yhtiön omaan Validius Online –ohjelmistoon joka on kehitetty automatisoimaan ja yhtenäistämään laskutuksen prosesseja, minimoimaan manuaalisia työvaiheita ja tehostamaan kassan kiertoa. Validius Group Oy on perustettu vuonna 2014 ja yhtiön toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Kuopiossa ja Joensuussa.